Hjelp
Mine data
Hvor delingene dine ligger, og hvordan du tar vare på dem.
På denne telefonen
Tomtene, delingene, arvingenes navn og dokumentene dine blir på denne telefonen, uten konto. De forlater den bare når du deler dem eller tar sikkerhetskopi. Androids sikkerhetskopi flytter dem til en ny telefon.
Sikkerhetskopi og gjenoppretting
I Innstillinger, Mine data: Sikkerhetskopier målingene mine skriver én fil som du oppbevarer utenfor telefonen, delingene inkludert; Gjenopprett en sikkerhetskopi henter den tilbake; Slett alle mine data sletter alt.
